Január 7-ig használhatók fel a decemberi havi helyközi dolgozó- és tanulóbérletek

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) intézkedésének megfelelően, az utazások megkönnyítése érdekében a MÁV-START és a VOLÁNBUSZ járatain a 2020. december havi és félhavi helyközi dolgozó- és tanulóbérletekkel 2021. január 7-én éjfélig lehet utazni.

A 2021. év és a téli szünetet követő iskolakezdés problémamentes elindulása érdekében a vonatokon és a helyközi buszjáratokon 2021. január 5-e helyett két nappal  tovább, január 7-ig fogadják el a decemberi havi dolgozó- és tanuló bérleteket, illetve a decemberi 2. félhónapra váltott félhavi bérleteket.  A téli szünet utáni iskolakezdéssel megnőnek az utazási igények, és meghosszabbodhat a várakozási idő a jegypénztáraknál január elején, így a hosszabbítással további két nap biztosított az új bérletek beszerzésére.

A MÁV-START azt kéri az utasoktól, hogy a járványhelyzetben a sorban állások elkerülése érdekében vegyék igénybe a jegykiadó automatákat és a MÁV applikációt. A webes felület és az applikáció közös felhasználói fiókkal használható.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

A VOLÁNBUSZ ezúton is felhívja utasai figyelmét, hogy a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegyek és bérletek elővételben, online és mobilon is kényelmesen megválthatók. Az elektronikus jegyvásárlás további részleteiről a Volánbusz  weboldalán tájékozódhatnak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments