Két online program: New Level Empire koncert és Pál Feri atya előadása

A koronavírus járvány miatt két programját is az online térben tartja meg a Madách Imre Művelődési Központ. Az egyik előadó a New Level Empire, a másik Pál Feri atya lesz. „Igyekszünk igazodni a kialakult helyzethez, mely a rendezvények tilalmára vonatkozik és teszünk egy próbát az online műsorszolgáltatás területén” – írják a szervezők.

December 11-én, pénteken 20 órakor online New Level Empire koncert lesz, melyre a mimk.marketing@gmail.com e-mail címen lehet jelentkezni. A jegy ára: 1500 Ft. Akinek van jegye, annak a megvásárolt jegyről kell képet küldenie.

A kiégés megelőzése és a szenvedély tüzének fenntartása címmel szintén online tart előadást Pál Feri atya. Az előadás kezdet: 2020. december 14., hétfő 19 óra.

„A december 14-i Pál Feri atya – A kiégés megelőzése és a szenvedély tüzének fenntartása című előadást otthonról, kényelmesen is megtekinthetik! Ennek feltétele, hogy e-mailben jelzik jegyvételi szándékukat nekünk és minden további információt továbbítunk Önöknek a feltételekkel kapcsolatban.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

Jelentkezni itt lehet: mimk.marketing@gmail.com. Amennyiben rendelkeznek korábban megvásárolt belépővel az előadásra, és nem kívánják visszaváltani azt, kérik a fenti e-mail címen írják meg! A jegy ára: 2.700 Ft. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments