A fénysorompót tarolt le a dunakeszi férfi lejárt jogosítvánnyal, forgalomból kivont autóval

Forgalomból kivont autójával, érvényes jogosítvány nélkül közlekedve kidöntötte egy fóti vasúti-átkelőhely fénysorompóját és a korlátot egy dunakeszi férfi. A szonda kimutatta, ivott is – írja a police.hu.

Legyalult fénysorompóval és roncsolódott autóval szembesültek a kiérkező rendőrök 2021. január 9-én kora este egy fóti vasúti-átkelőhelynél, ahonnan korábban közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A törött jármű vezetője semmilyen okmánnyal nem tudta magát igazolni, elmondta, gépkocsija forgalmi engedélye sincs nála. A bediktált adatok ellenőrzésekor kiderült, a sofőr érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a járművet pedig kivonták a forgalomból. A 44 éves férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétségének gyanúja miatt indított nyomozást, az engedély nélküli vezetés, illetve a forgalomból kivont járművel történt közlekedés miatt szabálysértési feljelentést tettek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments