Csereklye Károly szeretné ha megújulna Vác közélete, a közbeszéd tisztasága

Párbeszédet szeretne továbbra is Csereklye Károly a Váci Szívvel Mozgalom önkormányzati képviselője – erről a szerdán megtartott sajtótájékoztatón beszélt. Még mindig nehezményezi, hogy a várost érintő felvetéseire nem kap választ, és szerinte arctalan, nevüket nem felvállaló emberek próbálják őt lejáratni.

Csereklye Károly is beállt azon kezdeményezés mellé, melyet egy helyi hírportál indított el, és azóta többen is csatlakoztak hozzá, hogy határolódjanak el a városi médiák a rágalmazó, hamis híreket terjesztő honlapoktól, emberektől. Ezt várták az önkormányzattól is.

„Én vagyok a hőbörgő, hangoskodó képviselő, akit a Váci Hírlap így nevez. Ez azért van, mert 2019 óta alig kapok választ a feltett kérdéseimre. Legyen szó illegális szemétlerakásról, a Váci Sport Kft-ben felmerült problémákról, vagy közadatkérésről. A válasz minden esetben az volt, hogy egyedi jellegű a kérdésem” – mondta. Hozzátette: aki a szivárványos koalíció ellen emel hangot, azt megbélyegzik, hogy hőbörgő, hazudozó.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Kitért arra is, hogy legutóbb a Váci Hírlap portálján az jelent meg róla, hogy azért kérte a Hordó utca aszfaltozását, mert ott lakik egy szimpatizánsuk. Ezt teljes mértékben visszautasította.

„Valószínűleg a cikk írója nem volt ott egy korábbi testületi ülésen, ahol a körzet képviselője, Tótváradi-Nagy Bence felvetette ennek az utcának a javítását” – mondta.

A politikus kérte a polgármestert, hogy mint újságíró, a jövőben névvel és arccal jelenjenek meg a cikkeik, ne bújjanak a városháza szlogen mögé.

„Nem feltételezzük, hogy a polgármester asszony a városban eluralkodott névtelen megjelenésekkel egyetért, hiszen újságíróként ő is aláírta a cikkeit. Szeretnénk, ha megújulna Vác közélete, a közbeszéd tisztasága.” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments