Emberhez méltó kommunikációt szeretne a váci közéletben a helyi KDNP

A véleménynyilvánítás szabadsága mindenki számára megadatik a magyar törvények szerint, de ez nem jelenthet szabadosságot. A keresztény közösséghez tartozó váci emberek, már több ízben kifejezték rosszallásukat egyes városi online felületeken olvasható tartalom és stílus miatt. Az arcnélküli lapok, amelyek fő profiljuk szerint gyalázkodással foglalkoznak, lelkiismeret nélkül taposnak váci polgárok becsületébe – írja a KDNP váci szervezet a lapunkhoz eljuttatott közleményében.

„A KDNP Váci Alapszervezetének közössége elhatárolódik ettől a jelenségtől, felszólítja az ilyen felületeket és az ilyen oldalakat működtetőket, hogy vessenek véget ennek a gyakorlatnak! Egyúttal a város vezetésének is üzenjük, hogy tegyenek meg mindent az áldatlan állapot megszűnése érdekében! Az önkormányzat megválasztott tisztségviselői pedig legalább azzal jelezzék erkölcsi értékrendjüket, hogy nem osztanak meg olyan híreket, cikkeket, amely mögött ismeretlen szerzők állnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

Egyben szeretnénk felhívni a közéleti szereplők figyelmét arra, hogy csak a névvel és arccal vállalt, megfelelő stílusú véleményt tekintjük átgondolásra vagy vitára érdemes véleménynek.

Mi fő elvként ahhoz tartjuk magunkat, hogy az emberi méltóság tiszteletben tartása kötelező érvényű mindenkire nézve,
hiszen „…megteremtette Isten az embert a maga képmására, …” – írják végül”. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments