Évzárás: még komfortosabb lett Deákvár

Az óesztendő utolsó napjaiban is sikerült még komfortosabbá tenni Deákvár egy részének lakói számára a környezetüket: a közvilágítást és a tájékozódást segítő fejlesztések elkészüléséről adott tájékoztatást a választókerület képviselője – írja a vac.hu.

Mint azt Tótváradi-Nagy Bence (Összefogás Vácért) elmondta, a Landerer utca folytatásában található Papvölgy utca város felé eső, Szüret utca-Napraforgó utca közti szakaszára három új köztéri szolár lámpa került kihelyezésre. Ez az utcaszakasz mindeddig teljesen sötét volt, mely probléma megoldását már a 2019-es választási kampányában megígérte a váci testületbe a legfiatalabb képviselőként bekerülő Tótváradi-Nagy Bence.

Megtudhattuk azt is, hogy a közvilágítási lámpatestek felszerelésén túl a Papvölgy utca elejére végre utcanévtábla került, a biztonságos közlekedés érdekében pedig sebességkorlátozó és veszélyt jelző táblákat tettek ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Felhívás kitüntető címre történő javaslattételre

Lakossági kérés volt továbbá, hogy Landerer utca felső részénél a pihenést lehetővé tevő padok kerüljenek. Ezt a kérést most két pad elhelyezésével teljesítette a választókerületében a polgárok érdekében egész évben igen aktív képviselő. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments