Jászberényből érkezhet a Vác FC első téli szerzeménye

Miközben a Vác FC Csank János mesteredző irányításával a pályán gőzerővel készül az NB III Közép-csoportjának tavaszi szezonjára, a tárgyalóasztalon is beindultak az események.

A klub vezetői ugyanis szóban mindenben megállapodtak Gergely Péterrel, aki a szerződés aláírása után a Vác FC első téli szerzeménye lesz a téli átigazolási időszakban. A 27 éves középpályás Csank János kifejezett kérésére kerülhet a csapathoz, hiszen az edző korábban Gyöngyösön már dolgozott együtt a középpályással.

Gergely Péter Vámosgyörkön nevelkedett és felnőtt szinten a megyei bajnokságban játszott először, de aztán 19 esztendősen már az NB III-ban szerepelt, mégpedig a Gyöngyösi AK színeiben. A gyöngyösieknél három részletben összesen 6 évet töltött el, mígnem – egy súlyos sérülés után – 2020 nyarán a szintén a harmadosztály Keleti csoportjában szereplő Jászberényi FC-hez szerződött. A berényieknél az ősszel 10 alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak, míg kilencszer csereként lépett pályára és egy gólt szerzett – a BVSC elleni találata három pontot jelentett együttese számára.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

Személyében a középpályán nőhet majd meg Csank János variációs lehetősége. (fotó: jaszberenyifc.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments