Mind a 106 választási körzetben indít egyéni jelöltet a Mi Hazánk Mozgalom

Mind a 106 választási körzetben indít egyéni jelöltet a Mi Hazánk Mozgalom! Erről a helyi elnök, Csereklye Krisztina beszélt sajtótájékoztatóján az ES tévének, ahol azt is bejelentette: a helyi szervezet fogja a későbbiekben kijelölni azt a személyt, aki a Mi Hazánk színeiben képviseli majd a váci körzetet a 2022-es tavaszi országgyűlési választáson. A helyi szervezet elnöke a sajtón keresztül kívánt mindenkinek egészségben és sikerekben gazdag 2021-es évet, a párt szimpatizánsait pedig arra kérte keressék fel őket bátran.

A radikálisok helyi vezetője kiemelte: a Mi Hazánk ifjainak kezdeményezését támogatva arra biztatnak mindenkit, hogy egészségesen táplálkozzanak, sportoljanak és a pandémia ideje alatt mindenki a lehetősége szerint képezze magát. Csereklye Krisztina jónak értékelte a helyi szervezet aktivitását, mint mondta rengeteg energiával rendelkeznek, amit jelenleg karitatív tevékenységre fordítanak és arra, hogy a webes felületeiken előkészítsék a kampányt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vajda Lajos és Szentendre – vándorkiállítás a művelődési központban

A váci szervezet erősödött kitartóak, akarattal rendelkező személyek vagyunk, ami nagyon fontos a jövőnket illetően. Az elkövetkező évben nagy kihívás elé nézünk, mivel készülnünk kell a 2022-as választásokra. Most már letisztázódott, hogy a Mi Hazánk Mozgalom a harmadik erőt fogja képviselni, nem csak országosan, de váci szinten is. Ez arra ad utalást, hogy mind a 106 választási körzetben egyéni képviselőjelöltet kell majd felállítanunk és ennek megfelelően saját listát is kell majd készítenünk” – mondta Csereklye Krisztina (képünk egy korábbi sajtótájékoztatón készült).

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments