Munkatársakat keresnek városi intézmények

Az önkormányzat intézményei nyílt pályáztatással keresnek különböző szakterületekre munkatársat. A városvezetés folytatja az átláthatóságra, takarékosságra törekvő vállalkozásbarát gyakorlatát, így a korábban megszokottakkal ellentétben több feladatra és munkakörre is nyílt pályázati kiírást tett közzé – írja a vac.hu.

A Váci Városfejlesztő Kft. könyvvizsgálói szolgáltatás ellátására, továbbá főkönyvelői munkakörbe hirdetett meg nyílt pályázatot. Az előbbire január 8-án 10 óráig, az utóbbira január 15-ig lehet benyújtani a jelentkezést.

A Szociális Szolgáltatások Háza iskolaorvosi pályázatot hirdet a Király Endre Szakgimnázium és Szakközépiskola, a Bernáth Kálmán Református Gimnázium, az I. Géza Király Közgazdasági Szakgimnázium, a Bartók-Pikéthy Zeneművészeti, a Váci Madách I. Gimnázium, Boronkay Gy. Műszaki Szakgimn, valamint a Hársfa, Diófa és Újhegyi úti, a dr. Csányi L. krt-i Evangélikus, Eötvös utcai, Nyár utcai és Csillagfürt óvodákba. Jelentkezési határidő: február 19.

A Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye igazgatói állására január 15-ig lehet pályázni. Az elbírálás márciusban történik, a pozíció ötéves időtartamra április 1-től tölthető be.

Vác Város Önkormányzat Idősek Otthona és Klubja időskorúak tartós bentlakásos szociális ellátása céljából szakképzett gondozó-ápoló munkakör betöltésére keres munkatársat.

A pályázati kiírások részletezése megtalálható a vac.hu weboldal Pályázatok rovatában. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments