Nagy meglepetést okoztak a rendőrök Vác környékén

Az elfogatóparancs alapján keresett vácrátóti férfi nagyon csodálkozott, hogy a rendőrség hétvégén is ennyire aktív – írja az infostart.hu.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Célkörözési Csoportjának munkatársai Vác környékén akcióztak. A tervet teljesítették, két elfogott ember került a fapadra.

Kora reggel érkeztek egy csörögi címre január 16-án. Egy 25 éves férfiért érkeztek, aki ellen két elfogatóparancs volt érvényben. Körözte a Váci Járásbíróság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, valamint a Pesti Központi Kerületi Bíróság hamis vád vétsége miatt.

A tartózkodási helyéül szolgáló házat körbevették, minden lehetséges menekülési irányt blokkoltak, ám felszólításaikra senki nem nyitott ajtót. A következő pillanatban egy ismerős arc bukkant fel az egyik hátsó ablakban, maga a célszemély kukucskált ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

Amikor az egyik egyenruhással farkasszemet nézett, visszabukott az ablak alá. A rendőrök betörték a zárt ajtót, és beözönlöttek a házba. Három hangos családtag próbálta elterelni figyelmüket, ám ők a hátsó szoba ajtaja mögé lapulva ráleltek a 25 éves férfire, aki továbbra sem akarta érteni a felszólításokat, meg sem moccant, a rendőri túlerővel azonban nem tudott mit kezdeni – írja a police.hu.

Hiába a passzív ellenállás, néhány perc múlva már bilincselve ült a szolgálati autó hátsó ülésén. Megenyhülve már azt mondta, úgy hitte, a rendőrök csak kopogtatnak párat, aztán egy idő után feladják és elmennek. Maradtak, előállították.

Egy vácrátóti ház volt a következő állomás, ahová kora délután egy Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja által, járművezetés ittas állapotban vétségének elkövetése miatt jogerősen kiszabott 6 hónap fogházbüntetése letöltésének meg nem kezdése okán kiadott elfogatóparancs alapján keresett férfiért mentek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

Az előző elfogáshoz képest gördülékenyebben mentek a rutinszerű mozdulatok, maga a 40 éves célszemély tárta ki a kaput. Meglepettségében azt kérdezte a rendőröktől, általános szokás-e, hogy szombaton is ilyen energiával dolgoznak? Kapott választ, miközben előállították. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments