Tegyünk együtt a vendégvárókért – buzdít a sződligeti polgármester

Tegyünk együtt a vendégvárókért – szólít fel Juhász Béla Sződliget polgármestere legújabb Facebook bejegyzésében. A település vezetője úgy látja, a mostani helyzetben a teljes vendéglátószakma csődbe juthat a Dunakanyarban.

„Azt kértem, hogy ne tartóztassanak le senkit, ha nincs erőszak, akkor ez szabálysértésnek minősül – mondta a vendéglősök ellenállásáról Orbán. Húsvétra lehetünk a mostanihoz képest más helyzetben. Viszont felhívta a figyelmet arra, hogy járványhelyzetben vagyunk, emberéleteket kockáztatunk. A miniszterelnök kiemelte, hogy a szerdai kormányülésen döntöttek a támogatások kifizetésének felgyorsításáról. Aki megsérti a szabályokat, azok 150 ezer és 1 millió forint közötti bírásgot fognak fizetni, az éttermeket pedig előbb fél évre, majd egy évre bezáratjuk” – idézte a miniszterelnök szavait.

Majd felteszi a kérdést: vajon a kaszinók miért lehetnek nyitva? Szerinte ugyanis így Húsvétig csődbe jut az összes vendéglátó hely.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

„A kormány nem segít, nekünk kell segíteni! Én vállalom, hogy rendszeresen kiszállítással rendelek ebédet, vacsorát! Elvitelre kérem és akár az utcán megiszom kávémat. Aki teheti csatlakozzon a mozgalomhoz! Segítsen a dolgozni akaró vendégvárókon” – hívta fel a figyelmet a politikus, aki bejegyzésével egy mozgalmat szeretne indítani.” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments