Tegyünk együtt a vendégvárókért – buzdít a sződligeti polgármester

Tegyünk együtt a vendégvárókért – szólít fel Juhász Béla Sződliget polgármestere legújabb Facebook bejegyzésében. A település vezetője úgy látja, a mostani helyzetben a teljes vendéglátószakma csődbe juthat a Dunakanyarban.

„Azt kértem, hogy ne tartóztassanak le senkit, ha nincs erőszak, akkor ez szabálysértésnek minősül – mondta a vendéglősök ellenállásáról Orbán. Húsvétra lehetünk a mostanihoz képest más helyzetben. Viszont felhívta a figyelmet arra, hogy járványhelyzetben vagyunk, emberéleteket kockáztatunk. A miniszterelnök kiemelte, hogy a szerdai kormányülésen döntöttek a támogatások kifizetésének felgyorsításáról. Aki megsérti a szabályokat, azok 150 ezer és 1 millió forint közötti bírásgot fognak fizetni, az éttermeket pedig előbb fél évre, majd egy évre bezáratjuk” – idézte a miniszterelnök szavait.

Majd felteszi a kérdést: vajon a kaszinók miért lehetnek nyitva? Szerinte ugyanis így Húsvétig csődbe jut az összes vendéglátó hely.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egészségtábor, ahonnan nem akartak hazajönni

“A kormány nem segít, nekünk kell segíteni! Én vállalom, hogy rendszeresen kiszállítással rendelek ebédet, vacsorát! Elvitelre kérem és akár az utcán megiszom kávémat. Aki teheti csatlakozzon a mozgalomhoz! Segítsen a dolgozni akaró vendégvárókon” – hívta fel a figyelmet a politikus, aki bejegyzésével egy mozgalmat szeretne indítani.” ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments