Új autót kaptak a váci közterület-felügyelet munkatársai

Pénteken délután a Renault Vác – Tamás Autó Kft-nél adták át a most beszerzett Dacia Duster típusú terepjárót. Az autó, amelyet megkülönböztető jelzéssel is elláttak, közel ötmillió forintba került.

„Korábban a közterület-felügyelet egy olyan autót használt, amelyben már 300 ezer futott kilométer volt és 13 éves volt, úgyhogy ideje volt lecserélni. Az önkormányzat ezért nyílt pályázatot hirdetett, amelyen a Tamás Autó Kft nyert, így náluk vásároltuk meg ezt az autót” – mondta Matkovich Ilona polgármester a helyszínen.

Tamás Gergely, a cég tulajdonosa elmondta: bíznak benne, hogy hasznára válik a városnak, hiszen kiváló tereptulajdonságokkal rendelkezik az autó. A gépjárműre 5 év garancia is jár.

A közterület-felügyelet vezetője Szeri Mihály arról beszélt, hogy nagy öröm számukra, hogy sikerült lecserélni az autójukat, egy sokkal korszerűbbre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  44 napirendet tárgyal szerdán a képviselő-testület

„Megnyílt a lehetőség előttünk, hogy olyan területeket is ellenőrizni tudjunk, amelyeket eddig nehezen tudtunk megközelíteni. Így az ott élő emberek kéréseinek, igényeinek a jövőben eleget tudunk tenni. Szolgálatot látunk el a polgárőrökkel és a rendőrökkel is, így már nem lesznek olyan területek, amelyeket nem tudunk megközelíteni velük.” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments