A 21 éves Gyurcsik Ádám is felveszi a kesztyűt

Egy újabb országgyűlési képviselőjelölt jelentette be indulását múlt héten. Gyurcsik Ádám Szokolyán él és 21 évesen döntött úgy, hogy megméretteti magát a jövő évi választásokon. A járvány miatt online jelentette be indulását.

„Gyurcsik Ádám vagyok, Vác és Szob térségének független képviselőjelöltje. Azért indulok el ezen a választáson, mert akárcsak hazánkban, térségünkben is változásra van szükség. Korábbi és jelenlegi képviselőink, nem a mi képviselőink a Parlamentben, hanem pártjaik helytartói térségünkben. Független képviselőként garantálhatom, hogy pártérdekek helyett egyedül Önöket fogom képviselni az Országgyűlésben. Nem egy párt helytartója leszek, hanem a térség hangja a törvényhozásban” – írja bemutatkozásában.

Szerinte Vác térsége a kihasználatlan lehetőségek vidéke. „Itt az ideje, hogy éljünk ezekkel a lehetőségekkel. Pártok helyett formáljuk mi lakóhelyünk jövőjét! Ha Ön is szeretné térségünket egy szabadabb, boldogabb és élhetőbb hellyé tenni, akkor csatlakozzon csapatomhoz” – hívja fel a figyelmet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Hozzáteszi: mögötte nem állnak pártalapítványok, oligarchák vagy multik gyanús milliárdokkal (se Soros György). „Mögöttem egyedül Önök állnak. Az Önök támogatása a garancia függetlenségemre. Ha csupán egy palack bor árával tudja kampányomat támogatni, már az is hatalmas segítség a hatalommal szembeni harcban – buzdít.”

Az ifjú jelölt megméretteti magát az előválasztásokon is. Bővebb információ róla: www.gyurcsikadam.hu. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments