A Váci NKSE egyik válogatott beállója hosszabbított, a másik távozik

A Váci NKSE női kézilabdacsapat egyik válogatott beállója, Helembai Fanny szerződést hosszabbított, a másik, Szabó Laura viszont idén nyáron távozik – írja az MTI.

A klub honlapjának szerdai beszámolója szerint a vezetőség a következő években is szeretné követni az elmúlt esztendők játékospolitikáját, tehát fiatal magyar játékosokkal venné fel a versenyt a hazai élvonallal.

A nyáron lejáró szerződésű játékosok közül a saját nevelésű válogatott beálló, Helembai Fanny 2023 nyaráig hosszabbított, a 2017-ben Békéscsabáról igazolt jobbszélső, Diószegi Nikolett pedig egy plusz egy éves megállapodást írt alá.

A következő idényben nem lesz a váciak játékosa Szabó Laura, Sanja Radosavljevic, Triffa Ágnes és Lakatos Rita, utóbbi Siófokon folytatja. Az érkezők között lesz a Kisvárda kapusa, Pásztor Bettina, a Dunaújváros irányítóként és átlövőként is bevethető játékosa, Ferenczy Fruzsina, a junior Európa-bajnok balszélső Schatzl Natalie, aki szintén Dunaújvárosból igazolt a Pest megyei együtteshez, valamint a Győr beállója, Világos Diána. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments