Elindult a Pest megyei adománykampány COVID Harcos ajándékokkal

A Pest megyei vöröskeresztesek járványügyi védekezésének támogatására a mai napon elindult az adománykampány, amelyben COVID Harcos ajándékokkal lepik meg a felajánló segítő angyalokat.

„A mindennapok során megváltoztak a vöröskeresztes feladataink, illetve a munkavégzési körülményeink, amelyek bizony további korlátokat és kihívásokat jelentenek annak érdekében, hogy minél többet tudjunk segíteni. Ez alkalommal a munkavállalóink védőeszközeinek támogatásához kérünk segítséget!

Pest megyében a szociális ellátórendszerünkben hajléktalanokat ellátó intézményeket, Családok Átmeneti Otthonait illetve utcai gondozó szolgálatot tartunk fent. Emellett teljes Pest megyét lefedve 7 területen tevékenykednek területi kollégáink, Budapesten pedig az Igazgatósági csapat tartja a frontot” – írja a szervezet.

Hetvenöt munkavállalójuk dolgozik a Pest megyei csupaszív csapatban a szociális segítségnyújtás, gyermekvédelmi feladatok, segélyezési akciók, elsősegély oktatás, bemutatók és vizsgáztatás, véradásszervezés és emblematikus tevékenységek kapcsán. Az ő védelmük érdekében folyamatosan biztosítani kell a védőfelszerelést és a fertőtlenítő szereket, amelyek sokszor nagyobb kiadásokat jelentenek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

„Ezért egy szuper adománygyűjtő kampányt indítottunk a limitált ajándékkészlet erejéig. Amennyiben az adományozó kitölti az űrlapot és 2000 Forint felett támogatja Szervezetünket a megadott számlaszámunkra utalva, most szuper COVID Harcos maszkot, Superhuman nyakpasszt, vagy Felület/Fertőtlenítő Hősvegyületet tudunk hálás szívvel eljuttatni” – írják.

További információ és űrlap: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehX9V_mML5MpPadoMl0-521nt3MOToIUkHRWb4BZU4xOP-bA/viewform

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments