Két távozó és két érkező az átigazolási időszak mérlege

Február 14-én éjfélkor véget ért a téli átigazolási időszak: a Vác FC keretéből ketten távoztak, míg két új labdarúgó érkezett. Minimálisnak mondható tehát a változás.

A Vác FC leigazolta a 27 esztendős középpályást, Gergely Pétert, aki legutóbb Jászberényben futballozott, illetve a 22 éves védőt, Nagy Gábort, aki Peregről érkezett.

“Távozóink is vannak, mégpedig ketten: a 23 esztendős középpályás, Niedermüller Ákos főiskolai tanulmányai miatt fővárosi csapatban képzelte el a következő fél évét, így a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő, Mészöly Géza által irányított Fővárosi Vízművek SK csapatához igazolt” – írja a csapat.

A másik távozó pedig már gyakorlatilag ősz óta nem volt a keret tagja, de eligazolása csak most vált hivatalossá: a 21 éves védő, Sárosi Soma a harmadosztály Keleti csoportjában szereplő FC Hatvan labdarúgója lett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Sűrű és eredményes időszakon vannak túl a váci sárkányhajósok

“A távozóinknak sok sikert kívánunk új együttesükben, azt pedig reméljük, hogy új játékosaink gyorsan beépülnek a csapatba és hasznára válnak a Vácnak” – írja a klub honlapja. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments