Két távozó és két érkező az átigazolási időszak mérlege

Február 14-én éjfélkor véget ért a téli átigazolási időszak: a Vác FC keretéből ketten távoztak, míg két új labdarúgó érkezett. Minimálisnak mondható tehát a változás.

A Vác FC leigazolta a 27 esztendős középpályást, Gergely Pétert, aki legutóbb Jászberényben futballozott, illetve a 22 éves védőt, Nagy Gábort, aki Peregről érkezett.

„Távozóink is vannak, mégpedig ketten: a 23 esztendős középpályás, Niedermüller Ákos főiskolai tanulmányai miatt fővárosi csapatban képzelte el a következő fél évét, így a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő, Mészöly Géza által irányított Fővárosi Vízművek SK csapatához igazolt” – írja a csapat.

A másik távozó pedig már gyakorlatilag ősz óta nem volt a keret tagja, de eligazolása csak most vált hivatalossá: a 21 éves védő, Sárosi Soma a harmadosztály Keleti csoportjában szereplő FC Hatvan labdarúgója lett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét vereséget szenvedett hazai pályán felnőtt csapatunk

„A távozóinknak sok sikert kívánunk új együttesükben, azt pedig reméljük, hogy új játékosaink gyorsan beépülnek a csapatba és hasznára válnak a Vácnak” – írja a klub honlapja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments