Négy gólt szerzett a Vác FC Hatvanban

Soros felkészülési mérkőzésén a szintén az NB III-ban, de a Keleti csoportban szereplő FC Hatvan otthonába látogatott a Vác FC szerdán este.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de az új szerzemény, Gergely Péter góljával a mieink jutottak előnyhöz. A szünet után nemcsak az eső intenzitása, hanem az iram és a gólok száma is emelkedett; először Gergely szerezte meg a második találatát – a középpályás Sóron Tibor beadása után lőtt a hálóba –, majd Zámbó Dániel öngóljával ismét szorossá vált a meccs. A hajrában aztán az örökifjú Rusvay Gergely csereként beállva lőtt két szép gólt, így fölényes győzelmet aratott a Vác.

Érdekesség, hogy az ellenfélnél, az FC Hatvanban pályára lépett az új szerzeményük, a 2019 –20-as idényt Vácott töltő Juhász György.

Csank János szakmai igazgató értékelése: „Az eső felgyorsította a játékot a műfüvön – kezdte a mester. – Kisebb bizonytalanságot éreztem a csapaton az elején, de aztán belejöttünk. Mindkét csapat jól játszott, hasznos felkészülési mérkőzés volt a mostani is. Több módozatát tudjuk annak a játékrendszernek, amit alkalmazunk, de kisebb finomításokra szükség lesz még.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

Folytatás szombaton 10 órától az Újpest II. otthonában, a Tábor utcai sporttelepen.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS – FC Hatvan –Vác FC 1–4 (0–1): Hatvan, Népkerti sporttelep, műfüves pálya.

Vác: Halasi – Hegedűs Cs., Kasza B., Koval, Ódé – Bonivárt, Zámbó, Gergely P. – Magos, Sóron, Szalánszki. Csereként pályára lépett: Hámori T., Nagy G., Torda, Lukács K., Rusvay, Szenes, Sorecz, Nagy Z.

Gólszerző: Zámbó (öngól), ill. Gergely P. (2), Rusvay (2). (Fotó: fchatvan.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments