Ózongenerátort kapott a Váci Tankerületi Központ

Ózongenerátort ajánlott fel a FamClean takarítócég a KDNP váci szervezetén keresztül a Váci Tankerületi Központnak. A gépet szerdán adták át.

A találkozón Verebélyi Ákos tankerületi vezető arról beszélt, hogy szinte minden nap valamelyik iskola osztálya jelzi, hogy a betegség miatt kérik a digitális tanrendre való áttérést. Úgy véli, az ózongenerátor ezeken a helyeken nagy segítséget nyújthat majd a gép. A tankerület eddig nem rendelkezett ilyen eszközzel.

„Ha egy iskolában jelzik, hogy szükség lenne a gépre, akkor mi azonnal a rendelkezésükre bocsátjuk majd. De, amint visszaérkezik hozzánk, mehet is egy másik intézménybe” – mondta.

A cég képviseletében Borbély Bernadett adta át az eszközt. A FamCleanről korábban mi is írtunk. A céget két fiatal alapította. Az egyikünk nagyon szeret takarítani míg a másikuk üzletember szeretne lenni. Kettőjük társulásával született meg a FamClean, amely rendszeres takarítást vállal felsőfokon Vácon, és annak 50 kilométeres körzetében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

„A keresztény értékrendet követve nagyon fontosnak tartja a KDNP helyi szervezete, hogy adakozzanak” – mondta Kriksz István a szervezet elnöke.

Januári akciójuk kapcsán figyelt fel a helyi cég és kérte segítségüket abban, hogy jó helyre kerülhessen az ózongenerátor.

„Akár 10 perc alatt is fertőtleníti a levegőt egy osztályteremben – hangsúlyozta dr. Szentiványi Erika a KDNP tagja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments