A Vác FC szakmai igazgatójáról nevezték el az új tarpai labdarúgó-csarnokot

Nagy megtiszteltetés érte a közelmúltban Csank Jánost, a Vác FC szakmai igazgatóját, hiszen róla nevezték el Tarpán, a helyi sportakadémián az újonnan felépült labdarúgó-csarnokot.

Tarpán, a Sándor István Sportakadémián decemberben felavatták a Csank János Labdarúgó Csarnokot. A mesteredző, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya a tarpaiaknál – a Vác FC-ben ellátott szakmai igazgatói tisztsége mellett – afféle szakmai tanácsadóként dolgozik, de arra nem számított, hogy róla nevezik el az új létesítményt.

„Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy én lettem a névadója ennek az új labdarúgó-csarnoknak – ecsetelte a Váci Naplónak Csank János. – Szűk körben, a korlátozásokra ügyelve tartottak meg a szervezők még decemberben egy kis ünnepséget, amelyen bevallom, nagyon meghatódtam. Szécsi Szabolcsnak, Tarpa polgármesterének az ötlete volt ez az egész, és úgy tudom, hogy pontosan 60×31 méteres műfüves pálya lett a létesítményben. Az avatón én végeztem el a kezdőrúgást.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Ahogyan azt országos médiumok is megjegyezték, a csarnok kormányzati támogatásból épült és a teljes beruházás a tervezéssel, műszaki ellenőrzéssel együtt 395 millió forintba került. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments