Építészeti díjra vár javaslatokat az önkormányzat

Vác Város Önkormányzata „Vác Város Építészeti Díj” alapításával és adományozásával kívánja kifejezni tiszteletét és megbecsülését mindazon személyek és közösségek iránt, akik munkájukkal a város épített örökségének védelmében, illetve épített környezetének alakításában végeztek kiemelkedő teljesítményt, s ezzel hozzájárultak az épített környezet minőségének és látványának javításához.

Ezzel a díjjal kívánnak méltó emléket állítani Váczy-Hübschl Kálmánnak, a város egykori főmérnökének, aki magas színvonalú városépítészeti és építésztervezői munkássága által formálta Vác korabeli arculatát.

A városi kitüntetések alapításáról és adományozásáról szóló 2/2021. (I. 20.) önkormányzati rendelete alapján a „Vác Város Építészeti Díj” két kategóriájára történő adományozásra vonatkozóan várják a javaslatokat, melyet bármely természetes vagy jogi személy megtehet.

A két kategória:
– felújított épület kategória,
– új épület kategória.

A pályázatra olyan épületekkel lehet jelentkezni április 15-ig, melyeknek felújítási, illetve építési munkái 2017. március 1. és 2021. március 1. között készültek el.

A javaslatnak tartalmaznia kell:
– a javaslattevő nevét, elérhetőségét; a javasolt épület címét,
– az épületről készült fotókat (legalább 5 db jó minőségű fotó, közterületről készítve és lehetőség szerint a belső udvarról is. A fotókat elektronikusan kérjük elküldeni a foepitesztitkar@varoshaza.vac.hu email címre.

A javaslattételre vonatkozó részletek a vac.hu oldalon találhatók. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments