Javult Csank János állapota, de továbbra is a váci kórházban kezelik

Bár sokat javult Csank János állapota, továbbra is a váci kórházban kezelik – írja a Vác FC honlapja. Mint korábban mi is megírtuk, a 74 éves szakmai igazgató szervezetét a tüdőgyulladás mellett megtámadta a koronavírus és emiatt kórházba került.

„Szerencsére sokkal jobban vagyok, már hazamennék – mondta a Nemzeti Sport megkeresésére Csank János. – Bár azt hittem, elengednek a kórházból, ám a kezelőorvos javaslatára mégis bent tartanak. Négyágyas szobában lehetek, s bár sok mozgás nem engedélyezett, de azért érezzük innen bentről is, hogy egyre nagyobb a jövés-menés, ami azt jelenti, emelkedik az orvosi ellátásra szorulók száma. Sokat fogytam, s mivel amúgy sem volt rajtam sok zsír, így az izomzatomból mentek le a kilók, ezért aztán lesz mit pótolni, ha kikerülök. Hozzáértő orvosok, remek ápolók vesznek körül, csupán az zavar, hogy mindenkit csak »szkafanderben« láthatok, még a nővérkéket is.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tereprali: Laller dobogóval nyitotta a szezont

Csank János hozzátette, tudja, sokan szorítanak, imádkoznak érte, s elmondta, a szeretet az egyik legjobb gyógyír számára ezekben a nehéz napokban.

A szakmai igazgató a klub honlapjának elmondta, hogy csütörtökön újabb vizsgálatok várnak rá, ennek függvénye, hogy pénteken kiengedik-e a kórházból.

A váci csapat ezen a héten is Burzi Attila másodedző irányításával készül a hétvégi, Szekszárd elleni idegenbeli mérkőzésre. Csank János természetesen folyamatosan kapcsolatban van a szakmai stáb tagjaival. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments