Kedvezőbb zöldhulladék gyűjtési rendszer

Mint arról korábban már hírt adtunk, új szolgáltató felelős városunkban a zöldhulladék begyűjtéséért. Az ingatlanok elé kitett, zsákokban elhelyezett zöldhulladékot mindig páratlan héten (először a március 29-i héten) egy, napi beosztás szerint viszik el továbbra is – írja a vac.hu.

A DTkH Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint viszont változik a zsákos rendszer. A cég ingatlanonként 2 darab emblémával ellátott zöld zsákot biztosít ingyenesen. Ezeket először március második felében helyezik ki az ingatlanoknál.

Ezt követőn a mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg térítésmentesen a begyűjtő járat 2 darab cserezsákot biztosít, azon ingatlanhasználóknak, akik zöldhulladékot helyeztek ki.

További zsákokat az ügyfélszolgálatokon, illetve a zsákértékesítő partnereknél lehet beszerezni átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírása ellenében. Ekkor ezekért még nem kell fizetni, az ellenértéket az NHKV Zrt. postai úton számlázza ki, mivel ez az ő hatásköre. A zsák ára magában foglalja a begyűjtés, szállítás és kezelés díját, azaz a zsák árának megfizetésével az ügyfelek a többlet szolgáltatás díját is megfizetik.

A vásárolt zsákok átvételéhez az alábbi dokumentumok szükségesek:

Lakossági ügyfelek esetében: csekkes fizetési mód esetén egy csekkszelvény bemutatása, amely önmagában is tartalmazza az azonosításhoz szükséges vevő azonosítót az átadás-átvételi nyomtatvány kitöltéséhez, nem csekkes fizetési mód esetén a számla 3. oldala és az azon található vevő azonosító bemutatása, mely igazolja a jogos igénybevételt és azonosítja az utólagos számla kiállításához szükséges paramétereket.

Közületi ügyfelek esetében a nyomtatványt – fentiek szerinti kitöltést követően-, bélyegzővel szükséges ellátni.

A váci zöldzsák értékesítési helyek: Buzási Attiláné – Szilassy u. 1., Váci ügyfélszolgálat – Zrínyi u. 9. (A járványhelyzet miatt az ügyfélszolgálat zárva tart!)

További részletek a szolgáltató dtkh.hu címen elérhető weboldalán találhatók. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments