Kézilabda – Itt a majdnem végleges jövő évi VNKSE-keret

Egy kapus kivételével teljessé vált a Váci NKSE élvonalbeli felnőtt csapatának jövő bajnokságra érvényes játékoskerete. A vezetőedző személye azonban továbbra sem ismert – írja a vac.hu.

Az egyesület hivatalos bejelentése szerint a jelenlegi keretből távozik a már ismert játékosokon (Triffa Ágnes, Szabó Laura, Sanja Radoszavljevics, Lakatos Rita) kívül Bálint Anna és Szeberényi Flóra is. A korábban már bejelentett új játékosokon (Pásztor Bettina, Schatzl Natalie, Ferenczy Fruzsina és Világos Diána) túl érkezik a keretbe a balszélső Balogh Petra, az irányító Ballai Borbála és a beálló Kovalcsik Jázmin. Marad a váciaknál az év közben leigazolt Aron Andrea.

A keret átlagéletkora 22 év, a 19 játékos mind magyar állampolgár. A legrutinosabb az érkező kapus, a 28 esztendős Pásztor Bettina, míg Szondi Zsófia immár zsinórban a 12 bajnokságát kezdi meg a váci klubnál ősszel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

A játékoskeret posztonkénti névsora:

Kapusok: Bukovszky Anna, Pásztor Bettina és ?
Átlövők, irányítók: Aron Andrea, Ballai Borbála, Bárdy Noémi, Ferenczy Fruzsina, Hámori Konszuéla, Kácsor Gréta, Kuczora Csenge
Beállók: Helembai Fanny, Kovalcsik Jázmin és Világos Diána
Balszélsők: Balogh Petra, Schatzl Natalie és Szondi Zsófia ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments