TEK-esek rohantak le egy Vác melletti lovastanyát hajnalban

Mintegy harminc TEK-es és Pest megyei nyomozó rohanta le ma reggel a Korona Lovas Sport Egyesület Vác melletti tanyáját kábítószer és fegyver után kutatva – írja a Blikk.

Az egyesület elnöke, Korona Károly, aki a lovarda tulajdonosa is, a lapnak elmondta, hajnali ötkor ébresztették őket. „Az egyik ajtót kitépték a keretből, ami teljesen felesleges volt, mert kulccsal is kinyitható lett volna” – közölte Korona Károly a Blikkel. Beszámolt arról is, hogy a hatóság emberei őt felzavarták az udvarba, az egyik lovászát és az ott dolgozó öccsét azonban kifaggatták.

„Fegyvert és kábítószert kerestek, de semmit nem találtak. Fél tízkor végeztek, elvittek egy palántáztató gépet, egy trafót és egy lámpát. Gondolom, meg vannak győződve arról, hogy ezekkel akartunk kábítószert termeszteni. Ami nincs. Azt mondták egyébként, hogy ezeket a dolgokat harminc nap múlva visszakapom.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Koronavírus: megint szerdán és pénteken lesz Vácon a szűrőbusz

Az egyesület elnöke hozzátette: semmilyen papírt nem adtak neki a rendőrségi akcióról, és azt állította, a lovardában tartott házkutatás hatósági tanúk nélkül zajlott. Korona szerint ez a rendőrségi akció egy korábbi ellenlábasának bosszúja lehet – írják. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments