Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. március 19.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Balogh Attila és Konyha Boglárka gyermeke: Bella Boglárka, Tóth Zsolt és Bera Andrea gyermeke: Zsolt, Somogyi Tamás és Farkas Boglárka gyermeke: Tamás Eliot, Megyesán Csaba és Farkas Renáta gyermeke: Levente, Szabadszállási Gábor és Horváth Bettina Dóra gyermeke: Bence Noel, Korcsek Zsolt és Dobrocsi Nikolett gyermeke: Lili, Mika István és Plank Gabriella gyermeke: Péter (Vác), Szőke András Miklós és Varga Éva gyermeke: Zsófia, Zöldi Gábor és Varga Gabriella gyermeke: Barnabás, Tarjányi László és Fodor Zsuzsanna gyermeke: Borbála, Gombos István Ádám és Tóth Gabriella gyermeke: Miron Ádám, Görgényi Gergely Zoltán és Varga Dóra gyermeke: Bendegúz, Nagy István Ferenc és Bódis Szilvia Márta gyermeke: Bianka Anna, Reményi András és Szabó Hajnalka gyermeke: Dóra, Halmágyi Roland és Szabó Dorottya gyermeke: Olivér, Jámbor Ervin és Balla Viktória gyermeke: Milán.

Vácon kötöttek házasságot: Mező László és Remes Anita Katalin, Farkas Gyula és Zima Alexandra, Pál Lajos Zoltán és Kovács Szilvia, Kőhegyi Gábor és Héger Zita Ágnes, Mrena Gábor és Bagi Erzsébet (Vác).

Vácon hunytak el: A kegyeleti jogok figyelembevételével a jövőben csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments