Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. március 26.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Papp Attila és Varga Lilla gyermeke: Csillagvirág, Varga Ferenc és Franyó Nikoletta gyermeke: Dominik (Vác), Molnár Ákos és Rohfeld Enikő Orsolya gyermeke: Boldizsár, Séra Róbert Krisztián és Fábián Alexandra gyermeke: Szofia Jázmin, Grunda Viktor és Darabos Georgina Bernadett gyermeke: Róza Georgina, Széles Zoltán és Rados Anett gyermeke: Zoé, Márton Dávid és Tőzsér Vivien gyermeke: Sára, Szabó István és Bőgér Anett gyermeke: Dániel Márk, Benkó Bálint és Mede Lili gyermeke: Anna, Kiss Gábor és Nagy Alexandra gyermeke: Bende Gábriel, Cserni Attila és Kövi Ibolya Kitti gyermeke: Ádám Attila (Vác), Csámpai László és Nyerlucz Lilla Gyöngyi gyermeke: László.

Vácon kötöttek házasságot: Horváth Viktor és Kerekes Jennifer (Vác), Gazsó Pál és Ferancz Dorottya, Smál-Szilaj Gábor és Domonyi Krisztina (Vác), Szabó Norbert és Horváth Erika, Fodor József és Gucsi-Végh Krisztina, Petri Gyula és Tóth Leila.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 19.

Vácon hunytak el: Temesvári Gábor Ferenc (1945) Vác, Kiss Lajosné sz: Simon Magdolna Margit (1933) Vác, Horváth Béla (1944) Budapest.

Az elmúlt héten 34 Vácon történt halálesetet anyakönyveztek, ebből 11 fő volt váci lakos. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments