Vízilabda: félsiker a középszakasz nyitányán

Egy-egy győzelemmel és vereséggel kezdte az OBII-es pólóbajnokság felsőházi középszakaszát szombaton a váci gárda: Vác VSE – Egri VSC 7-6 és Váci VSE – PTE-PEAC 8-12 – számol be a városi honlap.

A rendező pécsi klub medencéjében lebonyolított fordulóban az első nyolc helyért zajló középszakasz egyik négycsapatos csoportjában minden gárda két alkalommal csobbant a vízbe. A váciak első ellenfele az egri legénység volt. A találkozó ellentétes negyedeket és nagy csatát hozott. A vezetést az ellenfél szerezte meg, ám a mieink fordítottak. A folytatásban újra fordult a kocka és 4-3-nál az egrieknél volt ismét az előny. Erősített a Vác és zsinórban dobott négy találatával már győztesnek látszott. Ám a riválison volt a dobott gólok sora és egy perccel a vége előtt minimálisra fogyott csapatunk vezetése. Ezt azonban már nagy küzdelemben sikerült megőrizni és fontos pontokat szerezni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Csapatunkból Kiss Ádám dr. kétszer talált be, míg Ágnecz Bálint, Binder Szabolcs, Haffner Marcell, Kollarics Gábor és Róth Dániel egy-egy góllal járult hozzá a sikerhez.

Ezt követően pihenő nélkül, már a következő mérkőzésen ismét játszani kellett a VVSE-nek. Ráadásul a házigazdák ellen kellett volna jó eredményt elérni. Sajnos, a fáradtság meglátszott a mieinken. Az ellenfél a négyből három negyedben is több gólt dobott együttesünknél és végig magabiztosan vezetve nyerte a találkozót. A váci gólok felét Kiss Ádám dr. szerezte, Haffner Marcell kétszer zörgette meg a hálót, Bártfay Zsolt és Róth Dániel pedig egyszer volt eredményes.

A következő dupla fordulóra a tervek szerint március 20-án Martfűn kerül sor. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments