Vízilabda: félsiker a középszakasz nyitányán

Egy-egy győzelemmel és vereséggel kezdte az OBII-es pólóbajnokság felsőházi középszakaszát szombaton a váci gárda: Vác VSE – Egri VSC 7-6 és Váci VSE – PTE-PEAC 8-12 – számol be a városi honlap.

A rendező pécsi klub medencéjében lebonyolított fordulóban az első nyolc helyért zajló középszakasz egyik négycsapatos csoportjában minden gárda két alkalommal csobbant a vízbe. A váciak első ellenfele az egri legénység volt. A találkozó ellentétes negyedeket és nagy csatát hozott. A vezetést az ellenfél szerezte meg, ám a mieink fordítottak. A folytatásban újra fordult a kocka és 4-3-nál az egrieknél volt ismét az előny. Erősített a Vác és zsinórban dobott négy találatával már győztesnek látszott. Ám a riválison volt a dobott gólok sora és egy perccel a vége előtt minimálisra fogyott csapatunk vezetése. Ezt azonban már nagy küzdelemben sikerült megőrizni és fontos pontokat szerezni.


Csapatunkból Kiss Ádám dr. kétszer talált be, míg Ágnecz Bálint, Binder Szabolcs, Haffner Marcell, Kollarics Gábor és Róth Dániel egy-egy góllal járult hozzá a sikerhez.

Ezt követően pihenő nélkül, már a következő mérkőzésen ismét játszani kellett a VVSE-nek. Ráadásul a házigazdák ellen kellett volna jó eredményt elérni. Sajnos, a fáradtság meglátszott a mieinken. Az ellenfél a négyből három negyedben is több gólt dobott együttesünknél és végig magabiztosan vezetve nyerte a találkozót. A váci gólok felét Kiss Ádám dr. szerezte, Haffner Marcell kétszer zörgette meg a hálót, Bártfay Zsolt és Róth Dániel pedig egyszer volt eredményes.

A következő dupla fordulóra a tervek szerint március 20-án Martfűn kerül sor. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments