Vízilabda – Harcban a csoport második helyéért

Ahogyan az OB II-es pólóbajnokság középszakaszának nyitónapján, a szombaton lebonyolított második dupla fordulóban is felemás mérleggel zártak a váciak – írja a vac.hu.

A Martfűn megrendezett játéknap első váci érdekeltségű találkozóján a csoportfavorit szolnoki gárda ellen nem volt esélye a mieinknek: Váci VSE – Invictus SC 6-15. A nagyobb játékerőt képviselő ellenféllel szemben csak a harmadik negyedet sikerült döntetlenre hoznia a Kiss Ádámot nélkülöző csapatunknak. A második és a negyedik játékrészben hengereltek a szolnokiak é fölényesen nyertek.
A Vácból Kollarics Gábor és Róth Dániel 2-2, Papp Zsombor és Paupa Bálint 1-1 gólt dobott.

A folytatásban az egriek ellen szálltak medencébe a mieink: Vác VSE – Egri Vízmű 10-9. A végig szoros csatát hozó mérkőzés első felében kétgólos, 7-5-ös vezetést szerzett a váci gárda. A harmadik negyed aztán csupán egyetlen, az ellenfél által dobott gólt hozott, majd a záró játékrészben fordított a rivális. A meccs utolsó perce nagy izgalmakat hozott. Előbb a váciak zörgették meg a hálót, majd pár másodperc múlva kiegyenlítettek az egriek. A győztes gólt aztán 23 másodperccel a lefújás előtt Ágnecz Bálint dobta akcióból.
Gólszerzőink: Binder Szabolcs és Kollarics Gábor 3-3; Ágnecz Bálint, Paupa Bálint, Róth Dániel és Vogel Milán 1-1.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Asztalitenisz – Váciak a Délkelet csoportban

A záró dupla fordulóra a tervek szerint április 10-én Egerben kerül sor. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments