A főtérre költözik az OTP váci fiókja, de csak ideiglenesen

Átalakítás miatt ideiglenesen a főtérre költözik a Széchenyi utcában működő forgalmas bankfiók. A költözésre azért van szükség, mert az OTP országos arculatváltás előtt áll, és az elsők között jelenhet meg a váci fiókban az új dizájn – írja az estv.hu.

Április 12-től, az építkezés hónapjaiban a főtéri Elefántos házban fogadja majd ügyfeleit a pénzintézet, ahol változatlan lesz a nyitva tartási idő, és ugyanúgy elérhető lesz minden szolgáltatás. Az átmeneti időszak alatt áthelyezésre kerülnek a készpénzfelvevő és -befizető automaták is, de a főtéren szintén biztosítva lesz a 0-24 órás ATM használat. A váci fiókigazgató – tekintettel a járványhelyzetre is-, azt javasolja az ügyfeleknek, hogy részesítsék előnyben az elektronikus banki ügyintézés lehetőségét, amennyiben pedig elengedhetetlen a fióklátogatás, foglaljanak időpontot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Mintegy 30 éve működik ebben a Széchenyi utcai épületben Vác legrégebbi és legforgalmasabb bankfiókja, ahol jellemzően hetente több száz ügyfél fordul meg. A pénzintézet a továbbiakban is ragaszkodik megszokott helyéhez, átmenetileg azonban pár száz méterrel arrébb költözik, ugyanis eljött az arculatváltás ideje, ezért a főutcai székhelyüket átépítik. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments