Megkérdezik az alsóvárosiakat a sárga körforgalmakról és a 360-as buszról

Hamarosan kérdőívet juttatnak el az alsóvárosi képviselők a körzetükben élők postaládájába két fontos, a területet érintő közlekedési változás tervéről – írja a vac.hu.

A Fehér Zsolt, Ferjancsics László és Kiss Zsolt által aláírt levélben két felfestett egyszerűsített (sárga) körforgalom (Rádi út – Magyar utca és Zöldfa-Kölcsey utca kereszteződése) további szükségességéről, illetve a lakótelepeket érintő 360-as buszjárat útvonalának kialakításáról érdeklődnek. A kitöltött kérdőíveket április 18-ig várják a megadott helyeken (három Földváry téri élelmiszerboltban) elhelyezett szavazóládába, majd a polgárok véleményének figyelembevételével alakítják ki a döntéshozók az esetleges változtatásokat.

A kérdőíven Alsóváros és a Földváry tér képviselői ábrával szemléltetik és részletesen leírják a 360-as járat (Kisvác-Alsóváros-Kórház) tervezett új útvonalát – mely csak Alsóvároson módosulna. A tervezett vonalvezetés előnye lenne új parkolóhelyek megvalósíthatósága, valamint a Nagymező és a Vásár utca terhelésének csökkenése, továbbá az Iskolaváros felé a rövidebb menetidő. Ugyanakkor a hátrányról is írnak a képviselők: a Rádi úti lakótelepről 1 perccel nőne a menetidő a Belváros-Iskolaváros irányába. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments