Növelik a verőcei strand wifi lefedettségét, és baba-mama szobát is kialakítanak

Verőce Község Önkormányzata Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. által közösen meghirdetett „ Kisfaludy Strandfejlesztési Konstrukció IV. ütem című pályázaton 29,45 millió Ft támogatási összegben részesült.

A „Turisztikai fejlesztési célelőirányzat” elnevezésű fejezeti kezelésű előirányzat forrásból megvalósuló beruházás célja, hogy 2030-ig az összes szabadvízi strand megújuljon. A konstrukció második ütemében a fejlesztés nagyobb részt már megvalósult. A jelenlegi ütemben a felújított strand turisztikai vonzerejének fenntartható fejlesztése és európai szinten is versenyképessé tétele a fő cél.

A beruházás keretében megvalósuló szolgáltatások egy része a családok pihenését könnyíti meg a Baba-mama szoba létesítésesével, ahol zavartalan lehetőség nyílik a család legkisebbjeinek szoptatására, altatására, a baba és a mama tisztálkodására.

A strand kényelmi szolgáltatásai is bővülnek mobil-és elektromos kerékpár töltő pontokkal, valamint a wifi lefedettség növelésével.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

A természet közeli pihenést segítendő 100 négyzetméterrel növekszik a zöldterület, mely alatt ergonomikus napozóágyak kerülnek kihelyezésre.

A strandolók tájékoztatását segítendő telepítésre kerül egy kombinált információs tábla és hangosító rendszer, valamint a biztonságos pihenést segítendő értékmegőrző szekrények kerülnek telepítésre a családi mosdók előterében és a kamerarendszer is bővítésre kerül.

A szolgáltatások bővítése mellett a vízpart szilárd burkolatú megközelítése és a csapadékvíz-elvezetés javítása valósul meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments