Péntek éjfélig tart az online beiratkozás az általános iskolákba

A tanköteles tanulók online beiratkozása a 2021/2022. tanévre 2021. április 10-től 2021. április 16-án éjfélig tart! Az általános iskola első évfolyamára történő jelentkezésnek elektronikus, online formájára már 2021. április 10-től lehetőség van a KRÉTA rendszer felületén, melynek elérése:https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap.

Ha már van nagyobb gyermek a családban, akinek kapcsán rendelkezik a szülő KRÉTA hozzáféréssel, akkor gondviselői felhasználói névvel és jelszóval lehet belépni az intézmény KRÉTA felületére, ahol a menüben látható az e-Ügyintézés alatt a Beiratkozás Általános Iskolába (BÁI) menüpont, ahol kiválasztható a kívánt iskola.

Amennyiben nem rendelkezik még KRÉTA felhasználói jogosultsággal, úgy új, ideiglenes felhasználóként regisztrálhatunk és ezután már be is jelentkezhetünk a BÁI felületre.

Az elektronikus űrlap kitöltése egyszerű. A tanuló személyes adatait a tanuló hivatalos okmányai alapján szükséges megadni, kizárólag a lakcímkártyát kell feltölteni, annak is csak azt az oldalát (fotóként, pdf formátumban), amelyen a lakcím, illetve a tartózkodási hely adatai találhatók!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

A lakcímkártyát, valamint a többi kötelező igazolványt, dokumentumot elegendő 2021. szeptember elsején bemutatni személyesen az általános iskolában.

Az e-Ügyintézés „Beiratkozás Általános Iskolába (BÁI)” felület 2021. április 16-án éjfélig van nyitva.Tekintettel a veszélyhelyzetre, javasolják, hogy a szülők éljenek ezzel a lehetőséggel, amely nemcsak biztonságos, hanem kényelmesebb is! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments