Szinte végig futottunk az eredmény után a Népligetben

Az NB III Közép-csoportjában 31. fordulójában a Vác FC 3–1-re kikapott az FTC II otthonában. Vasárnap délelőtt 11 órától az FTC Népligeti Sportközpontjában lépett pályára csapatunk a Fradi II ellen. Sajnos a korai kezdés minket zavart meg, hiszen a zöld-fehérek már a 3. percben megszerezték a vezetést: Magos veszített labdát, amelyet a veterán Leandro szerzett meg, ő Pócsik Botondhoz passzolt, aki 10 méterről Halasi mellett a kapuba gurított (1–0) – írja a klub honlapja.

Két perccel később egyenlíthettünk volna, Oroszi rossz kirúgása után Hegedűsnél landolt a labda, aki 35 méterről kapura emelt, de a labda nem sokkal elment a kapu mellett. A 13. percben már kettővel mentek a hazaiak, Hajdú Roland egy mélységi beindulást követően kicselezte védőjét a büntetőterületen belül, majd balról középre passzolt Pócsikhoz, aki a hosszú saroknál a hálóba löbbölt (2–0). Kétgólos hátrányban elkezdtünk végre futballozni, Gergely Péter egy távoli lövéssel és egy közeli pöcköléssel is közel járt a gólhoz, illetve Nagy Zoltán lövése sem ment sokkal fölé. A 27. percben összejött a szépítés, Szalánszki baloldalról beívelt labdáját Nagy Gábor remek mozdulattal fejelte 10 méterről a bal sarokba (2–1)! Télen érkezett védőnknek ez volt az első találata váci színekben. A szépítés után támadásban maradtunk, a 32. percben Magos lőtt éles szögből mellé, majd Szalánszki bombája ment el nem sokkal a kapu mellett. A félidő végén Hajdú balról beívelt labdája megpattant, Halasi pedig bravúrral tornázta ki a labdát a léc alól.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

A szünet után továbbra is lüktető volt a játék, mindkét csapat többször eljutott a másik kapujáig. Az 53. percben Leandro 18 méteres szabadrúgása ment centikkel kapu fölé, majd a 61. percben Hegedűs szerzett labdát, majd a jobbösszekötő helyéről nem sokkal bombázott mellé. A 71. percben sajnos eldőlt a három pont sorsa, Zyen Jones ugratta ki Nicoló Mazzonettót, aki 7 méterről Halasi kapujába lőtt (3–1). A hajrában próbálkoztunk az eredmény kozmetikázásával, a 88. percben egy baloldali beadást Ódé fejelt mellé, majd a 91. percben Rusvay 16 méteres lövése ment nem sokkal mellé.

Sajnos nem sikerült tehát pontot szereznünk a Fradi II otthonában, mert játékunk nem volt elég hatékony. A többi, kedvezőtlen eredmény miatt visszacsúsztunk a táblázat 16. helyére, de szerdán 17 órától máris itt a javítási lehetőség, amikor a Paks II együttesét fogadjuk a váci stadionban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Máté Csaba: „Jól kezdtünk, gyorsan kétgólos előnybe kerültünk, de úgy tűnt, hogy ez minket zavart meg és egy kicsit elkényelmesedtünk. Egy pontrúgást követően szépítettek a vendégek, de második félidőt kontrolláltuk, a mi akaratunk érvényesült és a harmadik gól el is döntötte a meccs sorsát. A meccs egészét tekintve megérdemelten győztünk.”

Csank János: „Komoly hibával kezdtük a meccset, amely után futni kellett az eredmény után, erre jött rá aztán a második kapott gól. A szépítő találatunk mellett volt három lehetőségünk még, de ezek kimaradtak. Bár stílusosan futballoztunk, a szünet után megkaptuk a harmadikat is. Az összképet tekintve nem játszottunk alárendelt szerepet, de kicsit túlpörögtük a mérkőzést, ez például abban látszott, hogy a labdabirtoklásnál sokszor siettünk a támadásépítéssel. Félúton vagyunk, és nagyon remélem, hogy szerdán jobbak leszünk.” (Fotó. Daru Andrea)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments