Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. április 16.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Pinczés László és Bercsényi Anita gyermeke: Péter, Horváth Tibor Zoltán és Nógrádi Krisztina gyermeke: Boglárka, Nagy Gábor és Erős Ildikó gyermeke: Zente Márk, Barkaszi Péter Krisztián és Farkas Erika gyermeke: Simon, Nándori Márk és Hajszter Flóra gyermeke: Nimród, Bognár Gábor és Geri Hajnalka gyermeke: Anna, Szabó Tamás és Nagy Dóra gyermeke: Emília (Vác), Lakatos Krisztián és Németh Mercédesz gyermeke: Róbert Laurent (Vác), Orsós Zoltán és Orsós Ramóna gyermeke: Zoltán Ádám, Bagdán Ferenc és Szabó Alexandra gyermeke: Benedek, Volentér Gábor és Karsai Kinga gyermeke: Gábor, Bakancsos Dénes és Kovács Anita gyermeke: Olivér (Vác), Háznagy Gergely István és Klein Dóra gyermeke: Izabella, Németh László és Biró Andrea Renáta gyermeke: Mirkó Máté (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. március 1.

Vácon kötöttek házasságot: Kardos Dániel és Birton Mónika, Kiss Tamás Péter és Zámbori Emőke (Vác), Vuksitz Balázs és Pavek Zsuzsanna, Sütő Norbert és Schenk Lili (Vác).

Vácon hunytak el: Bergmann Zoltán Ivánné sz: Szunter Márta (1952) Sződliget, Kecskés István Tamás (1947) Vác, Mészáros Jánosné sz: Teleki Margit (1939) Őrbottyán, Pirók Zoltán (1956) Göd.

A múlt héten 27 halálesetet anyakönyveztek, 10 fő volt váci lakos. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments