Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. április 23.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Kovács János és Pikács Anett Sára gyermeke: Ádám, Fodor József és Gucsi-Végh Krisztina gyermeke: József Bátor, Berczeli Balázs és Bodor Krisztina gyermeke: Balázs, Török Gábor László és Nemcsók Zsófia gyermeke: Ármin, Szabó Szabolcs és Bódi Barbara gyermeke: Panna, Berkó Norbert és Szilágyi Éva gyermeke: Fanni, Nagy Dávid és Molnár Kinga gyermeke: Letícia Lili (Vác), Szabó Bence Richárd és Andrási Irén gyermeke: Bence Richárd, Drenyovszki Norbert és Kovács Enikő gyermeke: Zsófia, Sziráki Zsolt és Göndör Beáta gyermeke: Zsolt, Izápy Ferenc és Pák Zsuzsanna gyermeke: Nimród, Jákli Gábor és Kabódi Júlia Zsuzsanna gyermeke: Mihály.

Vácon kötöttek házasságot: Sinkó Miklós és Simon Bernadett (Vác), Németh László és Mészáros Zsuzsanna (Vác), Tafuri Felice Francesco és Paulik Emese, Faragó Bence Zoltán és Moiszejeva Jelena, Zeke Kristóf és Sölch Dalma (Vác), dr. Takács János és Zöld Márta, O. Szabó Attila és Gambár Kinga, Kattra István és Kovács Enikő Viktória (Vác), Bak Imre Zoltán és Burgermeister Bea.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. május 3.

Vácon hunytak el: Szabó István (1939) Rád, Kapecska László (1938) Vác, Fábián Erzsébet (1962) Vác.

Az elmúlt héten 47 halálesetet anyakönyveztek, 13 fő volt váci lakos.  ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments