Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. április 30.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Szegvári Róbert és Simon Bianka Jolán gyermeke: Botond, Géczi Viktor és Varga Nikolett gyermeke: Mona, Istenes Attila és Fészki Bianka gyermeke: Zente Noé, Jardek Szilveszter és Nagy Adrienn gyermeke: Fanni, Nagy Ernő és Székely Zsuzsánna gyermeke: Mátyás, Izsó Zalán Ferenc és Bakos Linda gyermeke: Nimród Csaba, Terényi Tamás és Muszkatal Zsófia gyermeke: Laura (Vác), Sipos Gergő Ádám és Krebsz Rebeka Mónika gyermeke: Marcell, Bőczi László Balázs és Kovács Viktória Boglárka gyermeke: Szófia Míra, Pénzes Attila és Kónya Boglárka gyermeke: Botond (Vác), Kollár Márton és Major Julianna gyermeke: Bianka, Honti Dániel és Szőke Johanna gyermeke: Helga, Horváth László és Petróczi Kinga gyermeke: Laura, Gulyás Tamás és Csernus Gizella Csilla gyermeke: Áron (Vác), Elek Dávid János és Kovács Beáta Anita gyermeke: Áron, Gottlieb József és Rácz Katalin gyermeke: Ervin.

Vácon kötöttek házasságot: Szieber Sándor és Tóth Erzsébet (Vác), Vörös Zoltán Tibor és Döbrösi Rebeka (Vác), Kiss Zoltán és Szabados Bettina, Frikton György és Pornói Dóra (Vác), Magda Bálint és Bódi Zsófia Nóra, Felfalusi Csaba és Kiszner Viktória, Görög Ferenc és Marosi Blanka Bori.

Vácon hunytak el: Féja László (1939) Vác, Kamarás László (1932) Vác, Sas Éva (1954) Budapest, Leitner Béla Zoltán (1943) Göd, Galántai Barbara (1978) Vác.

Az előző héten 51 halálesetet anyakönyveztek, ebből 13 fő volt váci lakos. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments