Csereklye Krisztina: a városházi honlapnak függetlennek kellene lennie

Csereklye Krisztina, a Mi Hazánk Mozgalom váci szervezetének vezetője szerint a váci adófizetők pénzéből dolgoznak azon, hogy egy váci képviselőt lejárassanak a városháza oldalán. Úgy gondolja, hogy a város honlapjának más ügyekkel, többek között a közterületek tisztaságával kellene foglalkoznia.

„Én a magam részéről teljes mértékben elítélem ezt, hiszen egy városházi oldalnak függetlennek kellene lennie, és nem is beszélve arról, hogy ezt még fizetett hirdetésként meg is jelentetik a közösségi oldalon, a városi polgárok pénzéből” – mondta. Hozzátette: ha ezzel kíván a városi oldal foglalkozni, akkor kellene azzal is, hogy a városi vezetők között milyen ügyek robbantak ki, ki ellen van eljárás. Szerinte azok, akik ellen jelenleg is eljárás folyik, fel kellene menteni őket, azok lezárulásig.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Csereklye Krisztina elmondta még: nem azért emelt szót, mert az édesapját támadta az oldal, hanem mert mint politikus nem nézi jó szemmel, hogy egy városi képviselőt támadnak ezen a felületen.

A városháza reagált

Elképzelhető, hogy Csereklye Károly lánya hosszabb idejű külföldi tartózkodása miatt lehet tájékozatlan a váci közügyekben. Ezért is állíthatja tévesen, hogy az önkormányzat bármilyen felületen lejáratni kíván képviselőket.

Vác Város Önkormányzata elkötelezett a város vagyonának megóvása iránt. Ezért is indított vizsgálatot a korábbi vezetés és a Harmat Kert Kft. közötti szerződés valószínűsíthető túlszámlázásairól. Amennyiben bármelyik képviselő tévedésen alapuló sajtótájékoztatón félreinformálja a közvéleményt, erről az önkormányzati oldalon a jövőben is tájékoztatni fogjuk Vác polgárságát.

Ugyanakkor önkormányzatunk megengedhetetlennek tartja a fizikai erőszakot, és sajnálattal állapítja meg, hogy nem fejeződtek be a korábbi személyes konfliktusok. Megdöbbenéssel olvastuk, hogy K. István korábbi önkormányzati képviselő, a váci KDNP elnöke pártja facebook oldalán a nagyot mondó Münchhausen bárót megemlítve tette fel a kérdést: „…bántalmazták-e az élénk fantáziájú Cs. Károly közszereplőt?”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

Vác város jelenlegi vezetése a pandémia sújtotta időszakban értetlenül tekint a történtekre, és arra kér minden önkormányzati képviselőt, hogy a személyi ellentéteket hátrahagyva dolgozzanak Vác előrehaladásán ezekben a nehéz időkben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments