Eldőlt: itthon, a váci stadionban játszhatjuk le a hazai meccseinket!

Mint már beszámoltunk róla, klubunk a héten kérelemmel járult a Magyar Labdarúgó-szövetséghez (MLSZ), melyben ahhoz folyamodtunk, hogy a tavaszi szezonból hátralévő 3 hazai meccsünket (a Majosi SE, az FC Dabas és a Szegedi VSE ellen) itthon, a váci stadionban játszhassuk le – írja a vacfc.hu.

A Vác FC vezetői mindent megtettek annak érdekében, hogy megfeleljenek az előírásoknak és az MLSZ elfogadja kérelmünket. Egy rendezvényszervező céggel sikerült megállapodnunk, akik rendezvénysátrakkal segítettek ki minket, ezek az „F” és „G” szektorok széksorai fölé kerültek kihelyezésre. Ez a megoldás természetesen átmeneti, jelenleg így tudunk megfelelni a szövetség azon előírásának, hogy a lelátó egy része fedett legyen. Ahogy korábban már jeleztük, nyáron megtörténik az ominózus lelátó épített befedése.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

A szövetség akceptálta erőfeszítéseinket, elfogadta a rendezvénysátras befedést, emellett a rendőrség és a katasztrófavédelem is nagyon pozitívan állt hozzá az ügyhöz, hiszen mindenben segítettek. Így a májusi meccseket itthon játszhatjuk le, tehát már a most vasárnapi, Majos ellenit is!

Most örüljünk ennek és emellett szeretnénk kérni tisztelt szurkolóinkat, hogy minél nagyobb számban látogassanak ki a hátralévő hazai meccseinkre! A bajnoki táblázaton elfoglalt helyezésünk miatt nagy szüksége van a csapatnak a buzdításra, a szurkolásra, hogy kiharcoljuk a bennmaradást, amely után egy szebb időszak köszönthet a váci futballra.

A Vác FC–Majosi SE mérkőzés az NB III 34. fordulójában tehát vasárnap 17:30-kor kezdődik a váci stadionban. Szurkolóink védettségi igazolvánnyal léphetnek be a mérkőzésre (kivéve a 14 év alatti, kísérővel érkező fiatalokat). A belépőjegy ára 1000 Ft lesz, míg a 14 év alattiak, illetve a 70 év felettiek ingyen jöhetnek be a stadionba. (Képünk archív)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments