Nosztalgia- és élményutazások a MÁV Rail Tours kínálatában

A nosztalgia-és élményutazások rajongóinak nagy örömére elindult a jegyértékesítés a MÁV Rail Tours útjaira. A 2020-ban megalakult, 100 százalékban a MÁV-Volán-csoport részét képező vállalat küldetésének tekinti a történelmi értékek megőrzését és az ahhoz kapcsolódó társadalmi szerepvállalást.

A MÁV Rail Tours elemeiben kívánja megújítani a különvonatos utazások szolgáltatásait, mindamellett, hogy megtartja a korábbi utazások szellemiségét. Már foglalhatók az idei nyár újdonságát jelentő Strandidő Expressz különvonatok helyei, amelyek átszállásmentes kapcsolatot biztosítanak Békéscsaba és Balatonfenyves között. Szintén elérhetők a gőzfelhős kirándulások és a Dalmácia Expressz útjai is a horvátországi Splitbe.

A 2021. évi nosztalgia- és élményutazások, rendezvények kínálatát a MÁV Rail Tours oldalán lehet megtekinteni: https://www.mavrailtours.hu/hu/travels. A jegyvásárláshoz regisztráció szükséges.

2021. április elsején elindult a MÁV Nosztalgia végelszámolása, azonban a nosztalgia- és élményutazások a társaság működésének befejezésével nem szűnnek meg. A vállalatcsoport célja továbbra is az, hogy a tulajdonában lévő historikus járműveket a vasútbarátok részére bemutassa és élményt jelentő utazásokhoz rendelkezésre bocsássa.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Mentés a Remete-barlangnál

A Dunakanyarba is indul majd gőzmozdony vontatású nosztalgiavonat augusztus 1-én. A vonaton a legszebb muzeális kocsikban utazhatnak a vendégek, és megismerkedhetnek a „boldog békeidők” vasúti utazásainak hangulatával. A nosztalgiavonat a legendás 424,247 pályaszámú, „Bivaly” gőzmozdonnyal az élén közlekedik. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments