Őze Beáta lesz a Váci Női Kézilabda Sportegyesület új edzője

A következő két szezonban Őze Beáta tölti be a Váci NKSE felnőtt csapatának vezetőedzői pozícióját – írja a csapat a Facebook oldalán.

Őze Beáta a Ferencváros csapatában nevelkedett, tagja volt az 1994-ben és 1995-ben bajnok és kupagyőztes csapatnak, ahol szakmai igazgatónk Németh András játékosa volt. Később Olaszországban és NB I/B-s csapatokban kézilabdázott, valamint diplomát szerzett testnevelő tanárként, kézilabda szakedzőként. A 45 esztendős szakember edzői karrierjét az FTC utánpótlásában kezdte, majd a Pénzügyőr SE együtteséhez került, ahol az elmúlt két szezonban, az NB I/B – Keleti csoportjában szereplő felnőtt női csapatot irányította. Az előző szezonban, a félbeszakadt második ligában, csapatával a 2. helyen állt, a jelenlegi évadban pedig az 5. helyen fog végezni a Pénzügyőr gárdájával.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

Őze Beáta, akinek a munkáját szakmai igazgatóként Németh András fogja segíteni, 2023. június 30-ig szóló szerződést kötött az egyesülettel, a következő szezonra a felkészülést július 5-én kezdi meg a csapattal. (Fotó: Fehér Viktor v-man.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments