Petíció írásra buzdít a képviselő a Földváry téri kisposta bezárása miatt

Rengeteg megkeresést és panaszt kapok a Földváry téri „kisposta” két hónapja tartó ideiglenes bezárása miatt. Március és április havában egy-egy levéllel fordultam a Magyar Posta Zrt. központi ügyfélszolgálatához, ám érdemi választ egyik esetben sem kaptam az állami cégtől. Képviselőtársaimmal kezdeményezett egyéb megkeresésünkre pedig illetékesség hiányában nem tudtak információval szolgálni – írja Fehér Zsolt a körzet képviselője a közösségi oldalon.

A városatya úgy látja, mivel nem történt eddig semmi, elérkezett a közvetlen nyomásgyakorlás ideje. Arra kéri a Vác-Alsóváros – és a város máshol lakó, de vele egyetértő polgárait -, hogy amennyiben idejük, lehetőségük engedi, minél nagyobb számban keressék meg elektronikus levél formájában az ügyfélszolgálatot.

„Talán végre felfigyel valaki a cég vezetésében az itt élők jogos kívánságára” – írja. A Facebookon egy mintalevelet is mellékelt, amelyet bárki szabadon felhasználhat. A leveket az ugyfelszolgalat@posta.hu e-mailcímre lehet elküldeni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments