Tucatnyi új játszóeszközt szereltetett fel a város

A jó idő és a remélhetőleg csillapodó járványhelyzet egyre inkább kicsalogatja a szülőket és a gyermekeket Vác parkjaiba, játszótereire. Számukra kellemes meglepetés lehet, hogy több régi, elhasznált vagy nem szabványos játszóeszközt felújítottak, újra cseréltek Vác különböző városrészeiben. A város többmilliós tételben vásárolt és szereltetett fel játékokat – írja a vac.hu.

Ezek az új eszközök már az összes szabványi előírásnak megfelelnek. Emlékezetes, hogy több váci játszóteret és játékot le kellett zárni tavaly, mert éveken keresztül elhanyagolták a felújítási és az adminisztratív kötelezettségeket is. Dr. Varga Borbála, a Váci Városfejlesztő Kft. ügyvezető a játszóeszközökkel kapcsolatban azt mondta: összesen mintegy két tucat különböző játék esetében nem a felújítás, hanem az újra cserélés mellett döntöttek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Testületi döntés a Karacs-torzó rendezése érdekében

Az új játszóeszközök – köztük hintaállvány és egyensúlyozó játék, öt mérleghinta, valamint tucatnyi lap- és bölcsőülőke lánccal – például a Nagymező, az Erzsébet, a Virág, továbbá a Magyar utcai, a Deákvári főtéri játszótéren kívül több Duna-parti helyszínen kerültek felszerelésre. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments