Újabb óvodai felújítások zajlottak a városban

Pénteken délelőtt a Nyár utcai óvodában tartott sajtótájékoztatón jelentették be, hogy újabb váci gyermekintézményekben fejeződött be a felújítási munka.

Matkovich Ilona bevezetőjében megemlítette, hogy számára a város fejlődésében különösen fontosak a gyermekeink, unokáink mindennapjait kényelmesebbé, kellemesebbé tevő fejlesztések. A polgármester emlékeztetett arra, hogy tavaly év végén a Hársfa utcai oviban készült el a mintegy 40 millió forint értékű felújítás. Az akkor megígért program részeként most pedig újabb négy intézmény várja jobb körülmények között a gyermekeket. Végül köszönetet mondott a kivitelezőknek, hogy a vállalt határidő előtt elkészültek a felújításokkal.

Ezekről a munkákról részletesebben már Inotay Gergely alpolgármester adott tájékoztatást. Mint mondta, a kivitelezési munkák közel 3 millió forintos értéket képviselnek összesen. A Deákvári főúti létesítmény tornaszobája speciális sportburkolatot kapott és a használható tér is növekedett a radiátorcsere után. A Nyár utcai ovi balesetveszélyes parkettája helyett szalagparkettát fektettek le, amely alá a sportoláshoz jobban alkalmazkodó réteg került. A Kertész utcában az egyik csoportszoba burkolatát új PVC burkolattal cserélték ki. A Vám utcai óvoda régi, köves talajú öltözője szintén PVC-s burkolatú lett.

Mindkét városvezető hangsúlyozta. a tervek szerint a költségvetés függvényében a jövőben is szeretnék az önkormányzati gyermekintézményeket felújítani és fejleszteni.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments