Újraindul az ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban, az online fogadóóra meg lesz tartva

A vírusveszély miatt érvényes kormányrendeleti előírások betartásával a jövő héten ismét fogadja az ügyfeleket a váci polgármesteri hivatal – írja a vac.hu.

A jegyzői tájékoztatás szerint az első ügyfélszolgálati nap május 26. lesz. A döntés értelmében hétfőnként 14 és 18 óra között, szerdánként pedig 8-tól 12-ig, illetve délután egytől négy óráig lehet személyesen felkeresni a hivatal ügyfélszolgálatot ellátó osztályait.

A polgármesteri és alpolgármesteri fogadóórákat júniustól előzetes időpontegyeztetést követően tartják meg a város vezetői.

Az ügyfélszolgálat és a fogadóórák újraindulásától függetlenül a meghirdetett online fogadóórára sor kerül. Május 28-án pénteken 18 órától Matkovich Ilona polgármester, Kiss Zsolt alpolgármester és Inotay Gergely alpolgármester válaszol a kérdésekre.

Az adás Vác Város Önkormányzata és a városvezetők Facebook-oldalán, valamint az ES TV honlapján lesz megtekinthető. Kérdéseiket, melyeket illetékességi terület alapján válaszolnak meg a város vezetői, május 26-ig küldhetik el az onlinefogadoora@varoshaza.vac.hu e-mail-címre. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments