Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. május 21.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Polgárdi Nándor és Balogh Tímea gyermeke: Boldizsár, Molnár Gergely és Krasznai Kata Zsuzsanna gyermeke: Marcell, Babusa Gábor János és Mészáros Renáta gyermeke: Márk (Vác), Holics Sándor András és Horváth Fruzsina gyermeke: András, Kemenczei Tamás és Rácz Anna gyermeke: Kornél (Vác), Kiss Krisztián és Vajna Emese gyermeke: Zoé Letícia, László György és Kovács Adrienn gyermeke: Zoja Anna, Nagy József és Sági Gabriella Mária gyermeke: József Noel, Tóth Mihály és Miholics Diána gyermeke: Máté Dávid, Ferenczi Gergely és Wünsch Andrea gyermeke: Adrienn, Saskó Gyula János és Gerdai Tímea gyermeke: Fanni (Vác), Kabarcz Ákos és Farkasová Dominika gyermeke: Szofia.

Vácon kötöttek házasságot: Bahil Balázs és Tóth Annamária (Vác), Miklós János és Gubis Brigitta (Vác), Kurdi Árpád és Domoszlai Anikó Aranka (Vác), Sebők Dávid és Fehér Fanny Franciska (Vác), Mohácsi György Róbert és Balkovics Boglárka Katalin, Marcalek Márton és Gyenge Dorottya (Vác), Kovács Gergő és Kurdi Szimonetta (Vác), Almási Péter Miklós és Hauzman Lilla.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 19.

Vácon hunytak el: Szamek Lajosné sz: Nagy Mária Magdolna (1932) Vác, Horváth Lászlóné sz: Pintér Margit (1940) Göd.

Az elmúlt héten 32 fő halálesetet anyakönyveztek, ebből 7 fő volt váci lakos.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments