Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. május 14.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Őszi Dávid és Kovács Szilvia Veronika gyermeke: Dávid, Kazár László és Petrovics Melinda gyermeke: Dániel, Czinege Mihály és Detván Renáta gyermeke: Boglárka, Kárász Csaba és Bácskai Csilla gyermeke: Olivér Csaba, Virág Dániel Miklós és Oláh Georgina gyermeke: Máté Benett, Molnár Viktor Zoltán és Kéri Katinka gyermeke: Johanna Katalin, Remete Zsolt és Németh Edit gyermeke: Marcell, Schmidt Norbert és Kovács Szilvia gyermeke: Balázs Norbert, Fábián Péter és Csari Evelin gyermeke: Ignác, Pataki György és Gilányi Nóra gyermeke: Anna, Elek Ádám és Li Sichun gyermeke: Noé, Schlenk Róbert és Mányoki Liliána gyermeke: Róbert, Tóth Zoltán és Ignácz Ildikó gyermeke: Virág, Miklián Csaba és Bajor Tímea Dóra gyermeke: Boldizsár (Vác).

Vácon kötöttek házasságot: Sandström Per Mikael és Molnár Tímea, Nagy József és Nagy Krisztina, Fintor József és Varga Brigitta, Teasdale-Regyep Ádám és Bonifert Dorottya (Vác), Ujfalusi Dávid és Földi Barbara, Tihanyi Péter és Radván Karen Róza.

Vácon hunytak el: Nagy Sándor (1933) Vác.

Az elmúlt héten 24 halálesetet anyakönyveztek, ebből 7 fő volt váci lakos. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments