Baba-mama szoba, napozóágyak és töltőállomások várják a strandolni vágyókat Verőcén

Verőce Község Önkormányzata Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. által közösen meghirdetett „Kisfaludy Strandfejlesztési Konstrukció IV. ütem”  pályázaton 29,45 millió forint támogatási összegben részesült. A beruházás célja, hogy 2030-ig az összes szabadvízi strand megújuljon.

A konstrukció második ütemében Verőce szabadvízi strandjának fejlesztése nagyobb részt már megvalósult. A jelenlegi fejlesztési ütemben a felújított strand turisztikai vonzerejének fenntartható fejlesztése és európai szinten is versenyképessé tétele volt a fő cél.

A beruházás keretében az előző ütemek családbarát szolgáltatásai kiegészültek a Baba-mama szobával, ahol zavartalan lehetőség nyílik a család legkisebbjeinek szoptatására, altatására, a baba és a mama tisztálkodására. A strand kényelmi szolgáltatásai is bővülnek.

Elektromos kerékpár töltő pontok kerültek telepítésre biztonsági rögzítőkkel, melyeket nem csak biciklizés szerelmesei használhatnak. A töltőpontokon lehetőség van rollerek, robogók és mozgáskorlátozottak elektromos segédeszközeinek töltésére is.

Amíg a látogatok élvezik a strand kényelmét, eszközeik biztonságát a töltőpont fölé helyezett kamerák növelik, melyek a stand több pontján szintén bővítésre kerültek.

Kihelyezésre került egy elektromos zárrendszerrel működő mobiltöltő pont is, mely az átadás óta a fiatalok legkedveltebb eszköze a strandon. Bővítésre került a strand wifi lefedettsége is, így a strand teljes területén online lehetünk.

Emellett további kényelmi szolgáltatások is helyet kaptak a strandon. Ilyen például a 100 négyzetméterrel megnövelt zöldterület, valamint az alatta elhelyezett 6 darab ergonomikus napozóágy, a strandolók tájékoztatását segítő kombinált információs tábla és hangosító rendszer, a családi mosdók előterében elhelyezett értékmegőrző szekrények, vízpart szilárd burkolatú megközelítése és a csapadékvíz-elvezetés javítása. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments