Foci: megtartotta szezonzáróját a Vác FC

A diósjenői Play Wellness Panzió és Vendégházban impozáns környezetben tartotta meg szezonzáró eseményét a Vác FC – írja a klub honlapja.

A kellemes hangulatú program kötetlen részében játékosaink a biliárdozás és a csocsózás mellett egy „kincskereső” játékban vehettek részt. A 15 órakor kezdődő szakaszban aztán a finom ebéd előtt egy rövid értékelésre is sor került.

Belák Gyula ügyvezető leszögezte, hogy nehéz időszakon vagyunk túl, nem volt egyszerű szezonunk, de reméli, hogy ezután csak felfelé haladunk majd. Örömteli számára, hogy a háttérben egyre jobban összecsiszolódunk.

Csank János szakmai igazgató is azzal kezdte, hogy kemény félév után vagyunk, de az mindenképpen kellemes csalódás volt számára, hogy a csapat igazán jó társaságnak mondható. Hozzátette, hogy nem találta el teljesen az összhangot a profizmus és az amatőrizmus között. Az utolsó bajnoki meccs igazán emlékezetesre sikerült, de a csapat teljesítette a feladatot a győzelemmel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Pető Tibor, a tulajdonos Vác VLSE elnöke felidézte, hogy 2 évvel ezelőtt lehetetlen helyzetben vette át az egyesület a felnőtt együttest működtető kft-t azzal a céllal, hogy megmaradjon a felnőtt futball Vácott – ezért sem lehetett opció most a kiesés. Ez a bennmaradás a minimum ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni és a jelenleginél kiszámíthatóbb szezont tudjunk elindítani hamarosan. Végezetül megköszönte mindenkinek az éves teljesítményt.

Csapatunk játékosai és szakmai stábja most két hét pihenőre vonultak, a nyári felkészülés pedig június 17-én, csütörtökön kezdődik majd. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments