Foci: többen távoznak a keretből, egyelőre hárman érkeztek

Az elmúlt napokban felgyorsultak a Vác FC keretének változásai. Rusvay Gergely, Tóth Bálint, illetve a klubot már korábban elhagyó távozó Szenes Bence mellett további hét játékos biztosan távozik, illetve többen más csapatoknál vannak próbajátékon – írja a klub honlapja.

A távozók sorát nyissuk a kapusokkal, erről a posztról távozik a fiatal Hámori Tamás, aki az Újpest FC-ben folytatja pályafutását. A hátvédsorból egy újabb játékos, Ódé Norbert hagyja el a Vác FC-t, ő nem kívánt szerződést hosszabbítani. Másik rutinos szélső védőnk, Hegedűs Csaba Vác kötelékében marad, de a csapatban már nem fog játszani, mert a Vác VLSE-ben kapott olyan munkalehetőséget, amely miatt nem tudja tovább folytatni NB-s szintén pályafutását. Koval Viktor jelenleg Csákváron tartózkodik próbajátékon.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

A középpályáról távozik Gergely Péter és Bonivárt Erik, mindketten minden bizonnyal Balassagyarmatra szerződnek. Nagy Gábor Ausztriában tartózkodik próbajátékon.

A csatársorban is jelentős változások történnek. Magos Mátyás sajnos egészségügyi okok miatt nem folytatja NB-s pályafutását, míg Sóron Tibor nem Vácott képzeli el a jövőjét. Szalánszki Gergő jelenleg Budaörsön tartózkodik próbajátékon.

A játékosokkal való tárgyalásokról annyit elmondhatunk, hogy sajnos több olyan labdarúgó volt a fentiek közül, aki nem is volt hajlandó leülni tárgyalni. A szerződése mindenkinek lejárt, klubunk vezetősége pedig új tárgyalási alapról szeretett volna kiindulni, amelyben azonban többen nem voltak partnerek.

Vannak azért már olyanok is, akik meghosszabbították a szerződésüket, ennek értelmében Lukács Kelemen, Kasza Balázs, Zámbó Dániel, Nagy Zoltán és Torda Patrik marad a Vác FC kötelékében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

Mertse Ábel és Csaba Dániel után pedig van egy újabb érkezőnk, mégpedig a hátvédposzton bevethető 19 éves Stefán Dávid, aki 14 éves koráig a Vác VLSE-ben nevelkedett, az előző szezonban pedig a BKV Előre NB III-as csapatában futballozott.

Klubunk vezetőségének célja egy, a korábbinál sokkal motiváltabb csapat kialakítása a következő idényre, ennek szellemében folynak a tárgyalások a kiszemelt labdarúgókkal. A közeljövőben természetesen újabb érkezőket fogunk bejelenteni honlapunkon. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments