Lezárult az Én és a családom rajzpályázat, átadták a díjakat

Még a tavalyi évben írt ki Én és a családom címmel rajzpályázatot a váci óvodásoknak a Közösen a Városért Egyesület. A koronavírus miatt most adták át a díjakat. A pályázati felhívásra 11 váci óvoda gyermekei készítettek rajzokat, szám szerint 149 darabot.

„Nagyon nagy örömmel vettük, hogy ilyen népszerű volt ez a pályázat. A mesterműveket Garay-Nagy Norbert festőművész értékelte, rengeteg tehetséges mű készült” – mondta Papp Éva, az egyesület vezetője.

Csütörtökön adták át az első helyezett díját a Kölcsey utcai óvodában. A pályázatot Szabó Lenke Eszter nyerte meg. Ő nem csak értékes ajándékokban részesült, hanem csoportja elmehetett fagyizni is vele.

„A díjazottak ajándékának összeállításában nagyon nagy segítségünkre volt a JátékShop, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni! A helyezettek mindegyike rajzeszközökből álló ajándékcsomagot kapott.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Az elmúlt héten a többi díjazott kisóvodás is átvehette az ajándékát. Minden intézményben nagyon nagy örömmel fogadták az egyesület tagjait. A pályaműveket szeptemberben a Ságvári Clubban ki is állítják majd.♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments